"Geachte Webmaster,
Mijn naam is 'x'*de Vries werkzaam bij Promotion-Time.com. Graag bied ik u een maandelijkse vergoeding aan voor het plaatsen van een artikel of advertentie op uw web-site voor één van onze klanten.
Indien u geïnteresseerd bent in ons aanbod, verneem ik van u graag de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of suggesties, kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.
To speak with one of our English-speaking customer support staff, please email Andrew Evans at contactus@promotion-time.com.
Met vriendelijke groet,
'x' de Vries,
Marketing Medewerker,
Afdeling Business Development,
'x'@promotion-time.com
Indien wij van u geen antwoord op dit bericht ontvangen, zult u in de toekomst geen verdere e-mails van Promotion-Time ontvangen."
(*de voornaam is vervangen door 'x')
In eerste instantie was ik gevleid door de mediale aandacht, maar dit werd al snel omgezet in wantrouwen en realiteitszin. Voordat je seksuele getinte reclame op je blog krijgt vond ik het belangrijk om te kijken wie hier nu achter zat. Dus ik google de naam en het bedrijf én wat blijkt? Tientallen medebloggers hebben exact hetzelfde mailtje ontvangen. Op zich niets mis mee, maar een van deze bloggers heeft per email contact gehad en dit
3 reacties:
Ik begrijp jullie achterdocht, maar zie toch geen harde bewijzen of slechte ervaringen. Toch? Mijn relaas op http://www.nettooor.be/?p=739
@Pvw: ik heb je emailverkeer gelezen en dat lijkt inderdaad eerlijk, maar ik houd gewoon niet van reclame op mijn website. Eens te meer omdat ik nog naar een goede vorm aan het zoeken. Misschien in de nabije toekomst?! Heb jij inmiddels een beslissing genomen?
ik ga het toelaten. Ik hou je op de hoogte.
Een reactie plaatsen